
RABARBERI-MAASIKA VEGANJÄÄTIS
RABARBERI-MAASIKA VEGANJÄÄTIS Umbes 0,5 – 0,6 liitrit jäätist Koostisosad 200g Revala vegan jäätisepulbrit mikseriga valmistamiseks 200ml külma (isetehtud) rabarberi mahla 200g värskeid maasikaid Valmistamine Blenderda
Alljärgnevalt mõned ideed ja näpunäited, kuidas jäätis saab olla midagi enamat. Head katsetamist!
RABARBERI-MAASIKA VEGANJÄÄTIS Umbes 0,5 – 0,6 liitrit jäätist Koostisosad 200g Revala vegan jäätisepulbrit mikseriga valmistamiseks 200ml külma (isetehtud) rabarberi mahla 200g värskeid maasikaid Valmistamine Blenderda
VANILJEJÄÄTIS Koostisosad 200 g Revala vaniljemaitselist jäätisepulbrit mikseriga valmistamiseks 300 ml vett Valmistamine Sega 200 g vaniljemaitselist jäätisepulbrit 300 ml külma veega. Pane segu vähemalt 1
ŠOKOLAADIJÄÄTIS Koostiosad 200 g Revala šokolaadimaitselist jäätisepulbrit mikseriga valmistamiseks 300 ml vett Valmistamine Sega 200 g šokolaadimaitselist jäätisepulbrit 300 ml külma veega. Pane segu vähemalt 1
MAASIKAJÄÄTIS Koostisosad Variant 1 200 g Revala vaniljemaitselist jäätisepulbrit mikseriga valmistamiseks 300 g värskeid maasikaid 1 spl sidrunimahla (soovi korral) Variant 2 200 g Revala vaniljemaitselist jäätisepulbrit
JÄÄTISEKOKTEIL Koostisosad 50 g Revala vaniljemaitselist jäätisepulbrit mikseriga valmistamiseks 50-100 g purustatud jääd (toimib ka jääkülma veega!) 200 g ploomimahla Kui kokteilisegu tundub liiga magus, võid
KOHVI–ŠOKOLAADIJÄÄTIS Koostisosad 200 g Revala šokolaadijäätisepulbrit mikseriga valmistamiseks 300 ml külma kohvi (kangus kohvile vali oma maitse järgi)* Valmistamine Sega 200 g šokolaadimaitselist jäätisepulbrit 300 ml
MUSTSÕSTRA JÄÄTIS Koostisosad 200 g Revala vaniljemaitselist jäätisepulbrit kodus mikseriga valmistamiseks 150 ml vett 150 g mustsõstrapüreed* Valmistamine Sega omavahel kokku vesi ja mustsõstrapüree, seejärel lisa
METSAMARJA JÄÄTIS Koostisosad 200 g Revala vaniljemaitselist jäätisepulbrit mikseriga valmistamiseks 150 ml vett 150 g metsamarjapüreed* Valmistamine Sega omavahel kokku vesi ja metsamarjapüree, seejärel lisa 200
MANGO LASSI JÄÄTIS Koostisosad 200 g Revala vaniljemaitselist jäätisepulbrit mikseriga valmistamiseks 150 ml vett 150 g mangopüreed* 1 laimi mahl 1 riivitud laimikoor Natukene jahvatatud kardemoni
APELSINIJÄÄTIS Koostisosad 200 g Revala vaniljemaitselist jäätisepulbrit mikseriga valmistamiseks 300 ml apelsinimahla* ½ riivitud apelsinikoort 6–8 tk Maiuspala kommi Valmistamine Sega 200 g vaniljemaitselist jäätisepulbrit 300
MAASIKAJÄÄTISE KÜPSISETORT Koostisosad 200 g Revala vaniljemaitselist jäätisepulbrit mikseriga valmistamiseks 300 g värskeid maasikaid 1 spl sidrunimahla 200 g maitsestamata toorjuustu 2 želatiinilehte 3 spl piima/vett
JÄÄTISE KOOGIKESED Koostisosad 200 g Revala vaniljemaitselist jäätisepulbrit mikseriga valmistamiseks 300 ml vett 1 riivitud apelsinikoor 100 g šokolaadikomme Koogikeste põhi 240 g piparkooke, digestive- või
VANILJEJÄÄTIS KARAMELLKREEMIGA Karamellikreemi koostisosad 200 g suhrut 180 g vahukoort 130 g toasooja võid 1 želatiinileht Võid karamellikreemi tegemise ka vahele jätta ja asendada poest
“JÄINE SUUDLUS” EHK BESEERULL JÄÄTISEGA Beseerulli koostisosad 4 munavalget 220 g suhkrut 1 sl valge veiniäädikat 1 sl maisitärklist 100 g mandlilaaste Jäätise koostisosad Vaniljemaitseline
PASHAJÄÄTIS Koostisosad 200 g Revala vaniljemaitselist jäätisepulbrit mikseriga valmistamiseks 200 ml vett või mõnda taimset piima (kookose-mandli sobis väga hästi) 100 ml sidruni- või laimimahla 100
KÜPSETATUD KOHVI–ŠOKOLAADIJÄÄTISETORT Koostisosad: Jäätis 200 g Revala šokolaadijäätisepulbrit mikseriga valmistamiseks 300 ml külma kohvi / külma vett Tordipõhi 50 g võid 100 g Digestive küpsiseid või
Revala OÜ, reg.nr 10571028
Keki 3, Keila
revala@revala.ee I +372 6541 777