Blenderda maasikad püreeks, lisa vaniljemaitseline jäätisepulber, sidrunimahl ja sega ühtlaseks massiks.
Pane segu vähemalt 1 tunniks sügavkülma, seejärel vahusta mikseriga kuni 5 minutit ning lisa vahustatud toorjuust. Mikserda keskmisel kiirusel segu ühtlaseks.
Pane želatiinilehed külma vette paisuma vähemalt 5 minutiks. Pigista üleliigne vesi paisunud želatiinilehtedest välja ja sulata 3 spl kuumas piimas/vees, lase jahtuda.
Lisa sulatatud želatiin maasika-toorjuustu segule ja sega ühtlaseks.
Võta tordivorm (minu oma on 18 cm läbimõõduga), vooderda põhi ja servad küpsetuspaberiga. Servad võid vooderdada ka tordikilega, kui see käepärast olemas on – äärmiselt mugav kasutada võrreldes paberiga.
Lao küpsised vaheldumisi ohtra maasika-toorjuustukreemiga kas püsti üksteise kõrvale või kihiti teineteise peale – maitseasi! Mina ladusin püsti nagu pildilt näha – väga efektne jäi!
Viimaseks kihiks jäta maasika-toorjuustukreem.
Lase tordil külmikus maitsestuda vähemalt 5 tundi, soovitavalt üleöö.
Kaunista rohkelt värskete maasikatega, serveeri ja naudi!